Real Madrid Tickets

Real Madrid tickets bestellen? Wat is er nu mooier dan een wedstrijd kijken van Real Madrid op televisie. Juist, een wedstrijd van Real Madrid in levende lijven meemaken! Bestel daarom je tickets voor een wedstrijd van Real Madrid. Als je een echte wedstrijd wilt mee maken in volle glorie dan kun je natuurlijk het beste kiezen voor een wedstrijd die wordt gespeeld in het Estadio Santiago Bernabéu. Dit is een indrukwekkend stadion dat plek biedt aan meer dan 80.000 toeschouwers. Daar wil jij toch ook tussen zitten om Los Blancos in actie te zien!? De prijzen van de tickets verschillen sterk en zijn vooral afhankelijk van de clubs waar tegen ze spelen en het vak waar je de kaarten voor koopt. De tickets voor de vakken dichter bij het veld zijn uiteraard duurder dan plaatsen die wat verder weg zijn. Des al niet te min is het een enorm gave ervaring om een wedstrijd in het stadion van Real Madrid bij te wonen.

Programma Real Madrid 2019 – 2020

Hieronder vind je het wedstrijdprogramma van Real Madrid voor het seizoen 2019 – 2020 voor zowel La Liga als de Champions League.
Je boekt jouw voetbalreis naar Real Madrid inclusief vlucht, hotel en het ticket voor de wedstrijd.

Real Madrid CF – Atlético Madrid
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €399
Meer informatie

Real Madrid CF – FC Barcelona
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €799
Meer informatie

Real Madrid CF – Eibar SD
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €269
Meer informatie

Real Madrid CF – Valencia CF
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €319
Meer informatie

Real Madrid CF – Mallorca RCD
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €359
Meer informatie

Real Madrid CF – Getafe CF
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €349
Meer informatie

Real Madrid CF – Deportivo Alavés
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €319
Meer informatie

Real Madrid CF – Villarreal CF
Santiago Bernabéu – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €349
Meer informatie

Tickets Real Madrid

Met een ticket voor Real Madrid krijg je toegang tot de wedstrijd en mag je plaatsnemen op één van de 81.044 stoelen van het Estadio Santiago Bernabéu. Dit stadion is gebouwd tussen 1944 en 1947 en werd officieel op 14 december 1947 geopend. In eerste instantie heette het stadion anders. De naam was namelijk Nuevo Estadio Chamartin. Dit was een verwijzing naar de benaming van het oude stadion van de voetbalclub. Pas in 1955 werd de huidige naam van het stadion aangenomen. Het stadion is open, wat betekent dat je tijdens een regenbui ook flink nat kunt worden. In de toekomst zal het stadion worden voorzien van een dak dat dicht geschoven kan worden. Het stadion is ook apart te bezoeken voor een uitgebreide rondleiding.

Wedstrijd bijwonen

Als je een wedstrijd van Real Madrid wilt bezoeken hoef je over het algemeen niet diep in de buidel te tasten. Kaartjes zijn vaak tegen redelijke prijzen verkrijgbaar. Natuurlijk is het wel handig als je ook in de buurt van Madrid bent, dus de kosten voor de reis moet je ook meerekenen. Een wedstrijd bij wonen kan altijd, ook als je geen vaste supporter bent van Real Madrid. Het is wel zo dat supporters die een kaart van de club hebben, voorrang krijgen bij het aanschaffen van tickets. Dit kan betekenen dat je net achter het net vist. Daarom is het aan te raden om kaartjes vroegtijdig te boeken.

Lees verder

Losse tickets Real Madrid

Zoals gezegd is het niet moeilijk om aan kaarten te komen voor een voetbalwedstrijd van Real Madrid. Het is dan ook mogelijk om losse tickets te kopen voor de verschillende voetbalwedstrijden die er worden gehouden. Doe dit wel via officiële kanalen en let er goed op dat je niet wordt opgelicht. Een kaartje om een wedstrijd te bezoeken hoeft niet duur te zijn. De kosten variëren natuurlijk per zitplaats, maar je hebt vaak al de mogelijkheid om losse tickets te kopen vanaf ongeveer € 30,-. Wil je meerdere tickets kopen voor bijvoorbeeld een groep, dan is het aan te raden om dit zo vroeg mogelijk te doen. Als je met vrienden naar een wedstrijd gaat, dan is het wel zo leuk om ook bij elkaar te kunnen zitten in het stadion.

Primera División

Als je Real Madrid in het echt wilt gaan bekijken dan is de vraag die je nu moet stellen, bij welke wedstrijd wil je graag zitten. Real Madrid speelt in veel verschillende competities en is vaak één van de finalisten in grote finales. Ga je naar Spanje toe en wil je de club in actie zien in de landelijke competitie, dan kun je kaartjes aanschaffen voor de Primera División. Het is afhankelijk van de wedstrijd die er gespeeld wordt of de kaarten goed te verkrijgen zijn. Speelt Real Madrid El Clásico tegen FC Barcelona El Derbi Marileño tegen stadsgenoot Atlético Madrid, dan is de kans groot dat de kaarten snel uitverkocht zijn.

Copa Del Rey

Andere wedstrijden waarbij je Real Madrid in actie kunt zien komen zijn wedstrijden die worden gehouden in het Spaanse bekertoernooi. Deze beker wordt de Copa Del Rey genoemd en is al 19 keer gewonnen door de club uit Madrid. Ook bij tickets voor wedstrijden in deze competitie geldt, dat het afhankelijk is van de tegenstander of er nog kaarten beschikbaar zijn. Het is altijd belangrijk om op tijd een kaartje te boeken, net als een verblijfplaats als je naar Madrid toe gaat.

Champions League

Een andere Europese competitie waarin Real Madrid altijd een deelnemer is, is de Champions League. Deze competitie stond vroeger bekend als de Europacup en werd in totaal 13 keer gewonnen door Real Madrid. Hiermee is Real Madrid de club die het vaakst deze beker in de wacht heeft gesleept. Net als bij de UEFA Cup zijn wedstrijden van de Champions League door heel Europa te vinden. Bij beide competities moet je dus ook iets meer geluk hebben om Real Madrid te kunnen zien dan wanneer je de club wilt bekijken bij een thuis wedstrijd.

Capaciteit stadion Real Madrid

Estadio Santiago Bernabéu is de naam van het thuisstadion van Real Madrid en hier speelt de club al zijn thuiswedstrijden. Het stadion van Real Madrid is bijna het grootste stadion van Spanje. Alleen het stadion van FC Barcelona is groter. Toen het Stadion van Real Madrid officieel in gebruik werd genomen, werd het gezien als het meest moderne voetbalstadion in die tijd. De bouw van het stadion kostte een aantal jaren en is daarna nog vaak vernieuwd om de moderne tijd bij te blijven. De oorspronkelijk bouw werd deels gefinancierd door de toenmalige president van de club.

Tegenwoordig heeft het stadion plaats voor ongeveer 81 duizend bezoekers. In vroegere jaren bood het plaats aan veel meer bezoekers, namelijk aan 125 duizend bezoekers, maar door verscheidene vernieuwingen is dit gereduceerd tot 81 duizend. Zo is er onder andere een dak op het stadion geplaatst waardoor er een groter deel van het veld in de schaduw kwam te liggen en werden er veiligheidsmaatregelen getroffen om het stadion in zijn geheel veiliger te maken voor de toeschouwers.

Het uitvak

Het uitvak biedt plaats voor de toeschouwers van de tegenstander. Dus als jouw favoriete club tegen Real Madrid speelt, kan je kaarten kopen voor dit vak. Het uitvak biedt plaats voor slechts een paar honderd toeschouwers en kaarten voor dit vak worden verkocht aan supporters van de tegenstander. Het vak heeft dus maar plaats voor een paar honderd toeschouwers en dit komt mede door de verschillende supportersculturen in Spanje. Dus bij een wedstrijd in dit stadion zal je vooral supporters van Real Madrid zien juichen voor hun team.

Rondleiding door het Stadion

Voor wie meer wil zien van het stadion of als je meer te weten wil komen over Real Madrid kan je ook tickets kopen voor een rondleiding door het stadion. Samen met een gids ga je het stadion in. Deze tour duurt in totaal ongeveer 1,5 uur. Je loopt langs het veld, krijgt een panorama view van het stadion, neemt een kijkje in de kleedkamers en nog veel meer. Absoluut de moeite waard om te doen wanneer je een echte fan van de club bent. Naast het stadion bevindt zich ook nog een museum. Hier worden onder ander de prijzen die gewonnen zijn tentoon gesteld. Eén van de hoogtepunten van deze rondleiding is het bezoeken van de bekerkamer waarin de verschillende trofeeën die behaald zijn in de UEFA Cup, Champions League, Copa Del Rey en natuurlijk de Primera División te zien zijn.

Het Real Madrid museum

Beleef de geschiedenis van de voetbalclub in het echte Real Madrid museum. Het bevat vele interessante items voor de echte Real-fan. Neem een kijkje bij de cups die het team gewonnen heeft of kom meer te weten over je favoriete spelers. Het museum bevat namelijk foto’s van elke speler die ooit gespeeld heeft voor Real Madrid. De informatie is gedetailleerd terug te vinden aan de wand naast het getoonde item. Het museum geeft je de kans om terug te gaan in de tijd en alles te leren over de overwinningen van de club.

Wedstrijd tickets

Je kan de tickets ook combineren met een reis door Madrid. Koop je tickets neem tegelijkertijd een kijkje in Madrid. Deze combinatie wordt soms ook aangeboden. Madrid is de hoofdstad van Spanje en daarnaast ook echt een toeristische trekpleister. Je kan hier ook verschillende musea bezoeken en genieten van de cultuur. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele restaurantjes en geniet van een goed diner. Ook zijn er genoeg voetbal gerelateerde items verkrijgbaar in een van de verscheidene souvenirshops.

Hoe koop je tickets voor Real Madrid?

Kaarten voor een wedstrijd zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. Het is mogelijk om dit te doen via onze website. Ze zijn zeer gemakkelijk te krijgen en meestal nog niet uitverkocht wanneer de publieke verkoop begint, want leden van de supportersvereniging hebben voorrang bij de verkoop van de kaarten. De grootste kans op kaarten heb je door de weeks en bij wedstijden die buiten de Primera Division gespeeld worden. Kijk ook naar vliegtickets voordat je kaarten gekocht hebt en bepaal of het goed te combineren valt.

Tickets Real Madrid